Мікродобриво «РОСТОК» Буряк 1л/10л/1000л

Наведіть на картинку для збільшення

Даруємо Знижку 40%!
З нагоди Дня Народження, компанія "Український Аграрний Ресурс" на весь асортимент мікродобрив "УАРОСТОК"® дарує ЗНИЖКУ - 40%!
До кінця акції залишилося:
Стара ціна: $33.00
$19.80
Ви економите: $13.20
В наявності
Оплата проводиться в гривнях, відповідно до курсу НБУ на момент проведення розрахунку.
+
Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія ЯкостіВиробництво мікродобрив відповідає міжнародному стандарту.

Ми завжди на зв'язкуМи завжди на зв'язку і повідомляємо про кожний етап вашого замовлення.

Повернення та обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. ">

Різні способи оплатиТовар можна сплатити зручним для вас способом.

Ціна від виробника Ми виробники мікродобрив і завжди відкриті до співпраці!

Стан добрива:
рідкий
Форма добрива:
мікроелементи в хелатній формі
Призначення:
позакореневе підживлення
Норма внесення:
2-3 л/га
Склад добрива:
макроелементи, мікроелементи, гумінові речовини, амінокислоти
Хімічний склад, г/л:
N-80, MgO-47, SO3-25, Fe-2, Mn-8, B-9.7, Zn-6.6, Cu-2, Mo-0.055
Допоміжні речовини:
прилипач
Умови зберігання:
при температурі від +5С до +40С
Термін зберігання:
2 роки
Тара:
1л, 10л, 1000л
Культура Фаза розвитку Норма внесення, л/га
1

Буряк цукровий

3-10 справжніх листків

2-3

Через 15-20 діб після змикання листків в міжряддях

2-3

2

Буряк столовий, морква, редька та інші коренеплоди

2-3 справжніх листки

2-3

Перед змиканням листків в міжряддях

2-3

Через 3-4 тижні

2-3

«РОСТОК» Буряк – рідке, висококонцентроване, хелатне мікродобриво розроблене спеціально для коренеплодів.

Склад елементів добрива підібраний для забезпечення рослин у критичні фази необхідними елементами живлення, та швидкого коригування їх нестачі.

Використовується для позакореневого підживлення цукрового буряка, столового буряка, редьки, моркви та інших коренеплодів.

В своєму складі добриво містить макроелементи, мікроелементи, амінокислоти, карбонові кислоти, гумінові речовини та прилипач.

Переваги:

  • стимулює ріст та розвиток рослин;
  • зміцнює кореневу систему і сприяє активному наростанню вегетативної маси;
  • підвищує стійкість рослин до хвороб;
  • збільшує масу та розмір коренеплодів;
  • підвищує урожайність до 25%;
  • підвищує вміст цукрі в коренеплодах до 3% (буряк цукровий);
  • продовжує період лежкості коренеплодів.

Також додатково для покращення росту та розвитку рослин рекомендовано вносити «РОСТОК» Макро, «РОСТОК» Плодоношення та «РОСТОК» Бор.

Позакореневе підживлення:

Порядок приготування робочого розчину:

1. Резервуар обприскувача наповнити на 2/3 об’єму водою, додати карбамід (за необхідності), ввімкнути мішалку;

2. Додати по черзі макро- потім мікродобрива «УАРОСТОК»® та препарати захисту рослин (якщо вони передбачені і рекомендовані, після їх попереднього змішування та опробування);

3. Доповнити резервуар водою до повного об’єму і приступити до обприскування.

save

І Н С Т Р У К Ц І Я

по використанню комплексного добрива
на основі комплексоутворюючої кислоти (ЕДТА)

«РОСТОК» Буряк

Форма: рідина.
       Призначення: позакореневе підживлення рослин;
       Склад: макро- та мікроелементи, гумінові речовини- 5г\л, амінокислоти- 0,4%, карбонові кислоти, прилипач.

Мікродобриво Склад мікродобрива, г/л
N MgO 3 Fe Mn B Zn Cu Mo
«РОСТОК» Буряк 80 47 25 2 8 9,7 6,6 2 0,055

Спосіб використання і норми витрат:

Позакореневе підживлення: за цього способу внесення елементи живлення з добрив засвоюються рослинами на 95-100%. Норма витрати робочого розчину становить 200-300 л/га.

Культура Фаза розвитку Норма внесення, л/га
1 Буряк цукровий 3-10 справжніх листків 2-3
Через 15-20 діб після змикання листків в міжряддях 2-3
2 Буряк столовий 2-3 справжніх листки 2-3
Перед змиканням листків в міжряддях 2-3
Через 3-4 тижні 2-3
3 Морква, редька та інші коренеплоди 2-3 справжніх листки 2-3
Перед змиканням листків в міжряддях 2-3

Значення мікродобрива «РОСТОК» Буряк: буряки цукрові та столові, а також інші коренеплоди, особливо чутливі до дефіциту магнію (Mg), марганцю (Mn), міді (Cu) і бору (B). Мікроелементи не лише підвищують урожайність, а й забезпечують стійкість коренеплодів до деяких захворювань та сприяють продуктивнішому використанню вологи. Значну роль в нагромадженні цукру в коренеплодах буряків цукрових відіграють магній, сірка, бор і марганець.

Магній (Mg) відповідає за утворення в листі хлорофілу і має вирішальний вплив на наростання маси кореня та вміст у ньому цукрів. Крім того, магній впливає на поглинання рослиною азоту.

Сірка (S) бере участь у синтезі білку й підвищує ефективність використання амідного азоту. У разі її дефіциту, як і за нестачі азоту, руйнується хлорофіл, збільшується загроза ураження грибковими захворюваннями.

Бор (B) найсуттєвіше з усіх мікроелементів впливає на урожайність, цукристість і лежкість коренеплодів. За його нестачі спостерігається відмирання і почорніння як молодих листків так і точки росту стебла, а в коренях спостерігається спочатку побуріння, а потім почорніння зовнішніх кілець судинно-провідної системи (гниль сердечка). Критичними періодами у цукрових буряків щодо бору є фази 4-6 та 8-10 справжніх листків. У фазі 4-6 листків закладаються перші камбіальні кільця у коренеплоду та формується майбутня продуктивність культури.

Марганець (Мn) в цукрових буряках впливає на підвищення вмісту цукрів, хлорофілу, поліпшує відтік цукрів з листя у коренеплід, підсилює інтенсивність дихання. Він прискорює розвиток рослин, впливає на пересування фосфору зі старіючого листя до молодого, а також і до репродуктивних органів. Марганець підвищує водоутримуючу здатність тканин, знижує транспірацію. Критичним періодом щодо марганцю (Mn) є фаза 8-12 справжніх листків.

Дефіцит мікроелементів призводить до появи фізіологічних захворювань коренеплодів (наприклад, хлорозу серцевинних листків, загнивання кореня, потемніння м'якоті, утворення отворів та щільних судин у коренеплоді, а отриманий врожай має погану якість і лежкість). Нестача мікроелементів посилюється за надмірного внесення азотних, калійних добрив та вапна, а також в умовах посухи.

Застосування мікродобрива «РОСТОК» Буряк сприяє:

  • стимулюванню росту та розвитку рослин;
  • зміцненню кореневої системи і активному наростанню вегетативної маси;
  • посиленню стійкості рослин до хвороб;
  • збільшенню маси і розміру коренеплодів;
  • збільшенню урожайності культур до 25%;
  • підвищенню вмісту цукрів в коренеплодах до 3% (буряк цукровий);
  • подовженню періоду лежкості коренеплодів.

Загальні рекомендації: доцільним є приготування бакових сумішей з ЗЗР та карбамідом (за необхідності) . Позакореневе підживлення рослин краще всього виконувати до 12-ї години дня або після 17-ї години вечора у фази росту та розвитку культур, які є найбільш чутливими до забезпечення їх мікроелементами. Не рекомендується проводити обробку вдень при пекучому сонці або вітряній погоді. Вечірня або ранкова роса на ефективність підживлення не впливає! Температура води для приготування робочого розчину має бути максимально наближена до температури довкілля (не рекомендується виконувати обробку холодною водою, набраною безпосередньо з колодязя або свердловини, оскільки є ймовірність виникнення стресу у рослин, який сприяє розвитку хвороб, припиненню росту рослин і їх загибелі).

Заходи безпеки: препарат нетоксичний для людей та бджіл, неалергенний, екологічно безпечний, за класифікацією відноситься до 4 групи представленою мало небезпечними речовинами. Під час роботи з препаратом необхідно дотримуватися загальноприйнятих заходів безпеки.

Тара: 1 л, 10 л, 1000 л.

Зберігання: зберігати в недоступному для дітей місці при температурі від +5оС до +40оС. Термін зберігання – 2 роки.

Дякую за консультацію та швидку доставку!
Написати відгук