Мікродобриво «РОСТОК» Виноград 1л/10л/1000л

Наведіть на картинку для збільшення

$32.00
В наявності
Оплата проводиться в гривнях, відповідно до курсу НБУ на момент проведення розрахунку.
+
Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія ЯкостіВиробництво мікродобрив відповідає міжнародному стандарту.

Ми завжди на зв'язкуМи завжди на зв'язку і повідомляємо про кожний етап вашого замовлення.

Повернення та обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. ">

Різні способи оплатиТовар можна сплатити зручним для вас способом.

Ціна від виробника Ми виробники мікродобрив і завжди відкриті до співпраці!

Стан добрива:
рідкий
Форма добрива:
мікроелементи в хелатній формі
Призначення:
позакореневе підживлення
Норма внесення:
4-6 л/га
Склад добрива:
макроелементи, мікроелементи, гумінові речовини, амінокислоти
Хімічний склад, г/л:
N-40, Р2О5-40, К2О-100, MgO-15, SO3-32, Fe-0.35, Mn-0.3, B-1, Cu-0.5, Zn-1, Mo-0.05
Допоміжні речовини:
прилипач
Умови зберігання:
при температурі від +5С до +40С
Термін зберігання:
2 роки
Тара:
1л, 10л, 1000л

Культура

Фаза розвитку

Норма внесення, л/га

1

Виноград

Перед початком цвітіння (5-8 листків)

4-6

Кінець цвітіння та формування грон

4-6

2

Лимонник, актинідія та інші ліанові

Перед початком цвітіння

4-5

Перед початком дозрівання ягід

4-5

 

«РОСТОК» Виноград - рідке, висококонцентроване, комплексне хелатне мікродобриво з високим вмістом елементів живлення розроблене спеціально для винограду та інших ліанних культур.

Використовується добриво для позакореневого підживлення винограду, лимонника, актинідії та інших ліанних рослин.

В своєму складі добриво містить макроелементи, мікроелементи, амінокислоти, карбонові кислоти, гумінові речовини та прилипач.

Переваги:

-         покращує приживання щеп;

-         сприяє кращому розвитку кореневої системи саджанців;

-         підвищує стійкість до захворювань, посухи і низьких температур;

-         сприяє максимальному засвоєнню рослинами поживних решток;

-         підвищує врожайність до 25%;

-         збільшує цукристість на 1.5-2.0 абсолют% та знижує кислотність на 0.9-1.0 г\л;

-         покращує смакові властивості ягід і соку;

-         подовжує термін зберігання продукції.

Також додатково для покращення росту та розвитку рослин рекомендовано вносити «РОСТОК» Плодоношення, «РОСТОК» Бор, «РОСТОК» Залізо, «РОСТОК» Цинк.

Позакореневе підживлення:

Порядок приготування робочого розчину:

1. Резервуар обприскувача наповнити на 2/3 об’єму  водою, додати карбамід (за необхідності), ввімкнути мішалку;

2. Додати по черзі макро- потім мікродобрива «УАРОСТОК»® та препарати захисту рослин (якщо вони передбачені і рекомендовані, після їх попереднього змішування та опробування);

3. Доповнити резервуар водою до повного об’єму і приступити до обприскування.

Крапельне зрошення: використовують робочий розчин концентрацією 0,006 – 0,01%.

save

І Н С Т Р У К Ц І Я

по використанню комплексного добрива
на основі комплексоутворюючої кислоти (ЕДТА)

«РОСТОК» Виноград

Форма: рідина.
Призначення: позакореневе підживлення рослин;
Склад: макпо- і мікроелементи, гумінові речовини- 5г\л, амінокислоти- 0,4%, карбонові кислоти, прилипач.

Мікродобриво Склад мікродобрива, г/л
N P2O5 K2O MgO SO3 Fe Mn B Сu Zn Mo
«РОСТОК» Виноград 40 40 100 15 32 0,35 0,3 1 0,5 1 0,05

Спосіб використання і норми витрат:

Позакореневе підживлення: за цього способу внесення елементи живлення з добрив засвоюються рослинами на 95-100%. Норма витрати робочого розчину становить 500-800 л/га.

Культура Фаза розвитку Норма внесення, л/га
1 Виноград Перед початком цвітіння (5-8 листків) 4-6
Перед початком дозрівання ягід (кінець цвітіння та формування грон) 4-6
2 Лимонник, актинідія та інші ліанові Перед початком цвітіння 5
Перед початком дозрівання ягід 5

Значення добрива «РОСТОК» Виноград – склад добрива забезпечує рослини в збалансованому живленні. У винограду досить часто спостерігається нестача бору (В), який сприяє переміщенню цукрів з листя в ягоди, а також є незамінним для поділу клітин і запліднення. Кобальт (Со) підвищує урожайність ягід, їх цукристість і знижує кислотність, особливо за внесення перед цвітінням. Молібден (Мо) сприяє синтезу вуглеводів і органічних кислот, підвищує швидкість використання рослиною азоту для синтезу білків. Марганець (Mn) особливо важливий в процесах асиміляції азоту, оскільки нітрати, що поступають в рослину, за відсутності марганцю не відновлюються до аміаку. Нестача мікроелементів посилюється за надмірного внесення азотних, фосфорних, калійних добрив та вапна, а також в умовах посухи.

Значення добрива «РОСТОК» Виноград сприяє:

  • покращенню приживання щеп; 
  • кращому розвитку кореневої системи саджанців; 
  • підвищенню стійкості до захворювань, посухи і низьких температур;
  • максимальному засвоєнню рослинами поживних речовин; 
  • підвищенню врожайності до 25%;
  • збільшенню цукристості на 1,5-2,0 абсолют.% та зниженню кислотності на 0,9-1,0 г/л;
  • покращенню смакових властивостей ягід і соку;
  • подовженню терміну зберігання продукції.

Загальні рекомендації: доцільним є приготування бакових сумішей з ЗЗР та карбамідом (за необхідності) . Позакореневе підживлення рослин краще всього виконувати до 12-ї години дня або після 17-ї години вечора у фази росту та розвитку культур, які є найбільш чутливими до забезпечення їх мікроелементами. Не рекомендується проводити обробку вдень при пекучому сонці або вітряній погоді. Вечірня або ранкова роса на ефективність підживлення не впливає! Температура води для приготування робочого розчину має бути максимально наближена до температури довкілля (не рекомендується виконувати обробку холодною водою, набраною безпосередньо з колодязя або свердловини, оскільки є ймовірність виникнення стресу у рослин, який сприяє розвитку хвороб, припиненню росту рослин і їх загибелі)..

Заходи безпеки: препарат нетоксичний для людей та бджіл, неалергенний, екологічно безпечний, за класифікацією відноситься до 4 групи представленою мало небезпечними речовинами. Під час роботи з препаратом необхідно дотримуватися загальноприйнятих заходів безпеки.

Тара: 1 л, 10 л, 1000 л.

Зберігання: зберігати в недоступному для дітей місці при температурі від +5оС до +40оС. Термін зберігання – 2 роки.

Не знайдено дописів

Написати відгук